מחירון האירוע

  1. שמירת חפצים במתחם תעלה 5 ש"ח
  2. הרצאה: 15 ש"ח לחבר אמא"י, 20 ש"ח לכרטיס רגיל
  3. קאראוקה: 20 ש"ח לחבר אמא"י 25 ש"ח לכרטיס רגיל
  4. כרטיס יומי- משולב להרצאות, קאראוקה ושמירת חפצים: 40 ש"ח לפעיל אמא"י, 45 ש"ח לחבר אמא"י, 50 ש"ח לכרטיס רגיל
  5. הכניסה למתחם ולאירוע הקוספליי: חינם

לרכישת הכרטיסים

פאנל קוספליי

בהנחיית: קריסטינה מרטיננקו, סתיו גיני, ניקול נוסוביצקי, גאיה שמחון

הפאנל יעסוק בכל תחומי הקוספליי, מגזרות ובחירת בדים ועד פרופסים ושריונות. תוכלו לבקש תשובות לכל השאלות שתמיד רציתם לדעת: למה עדיף להשתמש בבד לא נמתח, איך מעצבים פאות נוגדות כוח משיכה, ואיך לעזאזל אני בונה חרב?!

על המנחות:

  1. קריסטינה – סטודנטית לאיפור, קוספליירית כבר שלוש שנים, מתמחה בשריונות ופרופס.
  2. סתיו – סטודנטית לעיצוב אופנה שנה ג' בשנקר, קוספליירית כבר יותר מ-8 שנים.
  3. ניקול -סטודנטית לעיצוב אופנה בשנקר שנה ב', קוספליירית כבר 8 שנים, מתמחה בתפירה.
  4. גאיה – בוגרת תואר ראשון ללימודי מזרח אסיה באוניברסיטת תל אביב. קוספליירית למעלה מ-9 שנים.

אופס, שכחתי את האיפור

מרצה: סיוון מגן

לקוספלייר המתחיל, המתקדם ולזה שבין לבין. בואו לקחת חלק בסדנא לאיפור תיאטרלי שמיועד לקוספליירים: נלמד על שינוי תווי הפנים בהתאם לדמויות אנושיות או לדמויות מצוירות, על צבעי גוף ושימוש נכון בהם, איך למנוע מהאיפור להימרח בזמן הכנס (כי בארץ תמיד חם!) ואיזה גוונים של מייקאפ וקונסילר הולכים יד ביד ויעשו את העבודה שלשמה הם נועדו.

על המרצה: קוספליירית מזה חמש שנים בקהילה.

סדנת אלקטרוניקה לקוספליי 101

מרצה: דני פייגלמן

חולמים על לבנות גאנדם מתפקד?! רוצים להכניס קצת קסם למטה הקסמים שלכם?! נהדר! כי את כל זה אפשר לעשות באמצעות – אלקטרוניקהההה.
אבל רגע! מה אם אני לא בוגר 5 יחידות פיסיקה ומתמטיקה? זה בסדר גמור! הסדנה בנויה כך שלא נדרש שום ידע מקדים והדגש יהיה על יישומים שימושיים עבור קוספליי ופרופס.
בסדנה זו נעבור על עקרונות בסיסיים באלקטרוניקה, ציוד וחומרים שנצטרך על מנת לבנות מעגל עם נורת לד, מבוא קצר לבקרים מבוססי Arduino וכל זה מלווה בדוגמאות חיות ומופע אורות מרהיב (טוב…. לא מופע מרהיב, אבל יהיה אור…)! אמנם לא תצאו מהסדנה מהנדסי חשמל, אבל לפחות תוכלו לגרום לפרופ הבא שלכם לזהור בשלל צבעים.

על המרצה:
סטודנט להנדסת חשמל ומדעי מחשב בשנתו האחרונה, והוא חבר פעיל בקהילה וקוספלייר חובב.

גיבורי ההיסטוריה היפנית וייצוגם באנימה

מרצה: שרון טורנר

לאור הצלחת ההרצאה בכנס כאמ"י 2015, גיבורי ההיסטוריה היפנית חוזרים לסיבוב נוסף, והפעם בחנוכה.
ההרצאה מזמינה אתכם לגלות קצת על ההיסטוריה של יפן דרך היכרות עם חמש דמויות מפתח החוזרות בלא מעט סדרות אנימה. נלמד מי הן היו ומדוע הפכו להיות כה פופולריות, ונראה כיצד דמויות האנימה משמרות את הקווים הכלליים של מאפייני האישים כפי שנשמרו על דפי ההיסטוריה.
הצטרפו אלינו להרצאה בה נענה על מגוון שאלות כגון: מי קרא לעצמו השד מהגיהנום השישי? את מי הפכו לבובת חתול חמודה? מדוע מי שתמך בדיקטטורה הפך לגיבור תרבות שמככב כדמות חיובית בסדרות? וכמובן שנענה על השאלה החשובה מכל: איזה סדרת אנימה הכי גרמה לכולם להתהפך בקברם?

על המרצה:
סטודנטית לתואר ראשון ללימודי תקשורת ופסיכולוגיה באוניברסיטת בר אילן, חובבת אנימה מעל ל-10 שנים ומכהנת בועד אמא"י.

המלאכיות של מיאזקי

מרצה: מירב ארליך

סטודיו ג'יבלי, ומיאזאקי ממקימיו (כבודם של 3 המקימים האחרים נח במקומו), נחשב אחד מאולפני האנימציה הטובים ביפן. בין סרטיו המוכרים ביותר "הטירה הנעה", "הנסיכה מונונקי" ו"המסע המופלא", אשר אף זכו להקרות בארץ. מראשיתם של אולפני ג'יבלי נשים חזקות היו חלק מרכזי בסרטים ובלתי נפרד מהוויתם. או שמא? בהרצאה נסקור את הדמויות והקהילות בסרטי ג'יבלי, ננתח את סרטים בהתאם לרוחות התקופה ונבדוק: האם נשים באמת יכולות להציל את העולם?

על המרצה:
חובבת אנימה כבר יותר מעשור, העבירה מספר הרצאות באירועים שונים בנושא אנימה ומיאזקי באופן ספציפי.

אנימות ספורט, למה?

מרצה: אורי מרקוביץ'

ישנן כל כך הרבה סדרות ספורט בעונות האחרונות, ותמיד עולה השאלה "למה?". הרבה חובבי אנימה לא הולכים לאולם כדורסל להנות ממשחק, אז מה אנחנו מפספסים בצפייה במסך במקום במגרש? בהרצאה נדון על ז'אנר סדרות הספורט, ייחודו, סוגיו, ולמה לנו לנסות בכלל.

על המרצה:
מרצה בתחום האנימה והמנגה מעל ל-8 שנים. הוא בתחום מעל ל-16 שנים ומכהן כרגע כיו"ר אמא"י.

המדריך לכותב השונן המתחיל

מרצה: אמנון לוי

הרצאה קומית. אוהבים שונן? שונאים את הז'אנר? בואו להבין למה. בהרצאה נפרק לגורמים את אחד הז'אנרים הכי פופולרים, נבין כיצד הוא מורכב ולמה הוא מורכב כך. צפו לדוגמאות מעשרות סדרות ולמעט ספויילרים (עם אזהרה מראש!).

על המרצה:
חובב אנימה בכלל ושונן בפרט כבר מעל 10 שנים, מפתח משחקים ומרצה ותיק בכנסים.

פאנל "בועת מחשבה"

מרצה: יבגני קנטור, מעיין פריאל, איליה לזבניק, ודני פייגלמן

בפאנל ידונו חברי הפרויקט בקשיים ובאתגרים הכרוכים בהוצאת גיליון מלא בתוכן מקורי ומגוון: בחירת תוכן, התמודדות עם כותבים מתחילים, עריכה, גיוון נושאי ללא רקע אקדמי וכו'. איך מתמודדים עם נושאים "רגישים"? מה עושים כשאין מקורות משניים בשפה נגישה? ומה עושים כשאין רעיונות?

על הפרוייקט:
: "בועת מחשבה" הוא מגזין תוכן ישראלי בנושא אנימה ומנגה המופק על ידי חברי הקהילה. לאחר ריצה קצרה ב2009-2010, המגזין הוקם לתחייה ב-2014, והוציא עד היום ארבע גליונות. בפאנל ישתתפו יבגני קנטור, מעיין פריאל, איליה לזבניק, ודני פייגלמן.